AFTENMENU

Studenterhusfonden serverer buffet ved bestilling af aftenmenu. Buffetten varierer med årstidens råvarer. Her kan du se indholdet i køkkenchefens aktuelle årstidsbestemte retter.

Menupris pr. person 175,- kr.

 

SOMMER  (April - september)

 

Forret

Grillede sommerkål med glaseret pancetta, sennepscreme og marinerede sommerløg

 

Hovedret

Langtidsstegt kalv med rosmarin og hvidløg

Grillede grøntsager med porre og kapers

Sautér af sommerkål med perlebyg og sprød grønkål

Hjertesalat i cremet dressing med bagt hvidløg og croutons

små stegte kartofler med timian

  

Dessert 

Æblekompot med mørk crumble og vaniljecreme 

 


 

VINTER (Oktober - marts)


Forret

Letrøgede rejer med saltbagt selleri, syltede sennepskorn, urtecreme og sprødt rugbrød

 

Hovedret

Langtidsstegt kalv med hvidløg, citron og timian

Ristede rødder og bagt rødløg

Bagt græskar med grønkål og stegt persille

Sensommerkål og perlebyg med kapersvinegrette

Hjertesalat i cremet dressing med bagt hvidløg og croutons

 

Dessert

Bagte blommer med mørk crumble og kanal

 

Ost

Det er muligt at tilkøbe ost til aftenmenuen. Pris inkl. ost pr. pers. 195,- kr.


 

OBS! Opdækning, afrydning og servicering er ikke inkluderet i prisen, men kan tilkøbes.

 

Øvrige muligheder

Kold aftentallerken                                                        150,-

Dagens varme ret m/ salat & brød, min. 50 pers.              95,-  (dog kun mandag-fredag)

Osteanretning m/ hjemmebagt brød & økologisk smør       95,-

 

                       Alle priser er inkl. moms. 

 

                 StakladenStakladen1