Menuer & Forplejning

 

Studenterhusfondens menukort er udviklet udfra et ønske om at bruge årstidens råvarer, at minimere madspild og benytte så lokale leverandører som muligt.

Derfor tilbyder vores køkkener en gastronomi baseret på et varieret, sundt og tidsaktuelt udvalg af både menuer til fest, selskaber og reception samt møde- og kursusforplejninger.

 

 Gastronomi1Gastronomi2aGastronomi3

 

Særlige behov
Skal du bruge vegetar-, veganer- eller glutenfri-menu, så klarer køkkenerne også det.
 
Al Studenterhusfondens brød er hjemmebagt af økologisk mel i vort eget bageri. Al vores frugt og grønt er 100% økologisk. I alt har vi en økologiprocent over 60%. Dét betaler du ikke ekstra for - det er bare den kvalitet, vi leverer. 
Bestilling af menuer kan ske til selskaber på 15 personer og derover.
Før du bestiller: Se nærmere om vores betingelser her på sitet.


Tjener
Ønsker du hjælp til at anrette, afrydde eller anden servicering ved dit arrangement enten i en af vores kantiner eller ud af huset, kan du tilkøbe en tjener.
Pris kr. 250,- pr. time, minimum 4 timer. 

 

 

 Gastronomi3